W.A.SP. - 40 years live

Datum: 
vrijdag, april 7, 2023 - 19:00

6 juni 2022 markeerde de 40e verjaardag van een van de meest beruchte, beruchte, controversiële Heavy Metal Bands in de wereld...W.A.S.P. Ter gelegenheid hiervan gaat de band, in uitgesteld relay omwille van de ondertussen spreekwoordelijke pandemie, op wereldtournee!

Frontman Blackie Lawless zegt:

"Voor de W.A.S.P. 40th Anniversary World Tour gaan we terug naar het begin. We brengen de show terug naar waar het allemaal begon. Compleet met al het vuur en al het bloed dat de wereld de eerste keer schokte."

Weinig bands in de geschiedenis van Rock N' Roll hebben ooit de liefde, de haat, het rauwe emotionele effect dat deze band op de wereld heeft gehad. Vanaf het allereerste begin, in de kleine zalen van Los Angeles California, en later in de vele landen wereldwijd die deze Winged Assassins verboden om live op te treden, zorgde de unieke stijl van Shock and Rock van de band ervoor dat religieuze organisaties, lokale gemeenteraden, parlementen en de senaat van Washington D.C. hoorzittingen hielden in een poging om deze groep te verbieden platen te verkopen en overal waar ze speelden podia te vernielen.

De oprichter van de band, frontman Blackie Lawless, heeft de groep vanaf het begin geleid als leadzanger en voornaamste songwriter.  Zijn unieke stijl van visueel, sociaal en politiek commentaar bracht de groep naar wereldwijde hoogten en verkocht miljoenen platen naast een erfenis van uitverkochte shows over de hele wereld gedurende 4 decennia.

Samen met bassist Mike Duda en gitarist Doug Blair, die respectievelijk 26 en 18 jaar in de band zitten, samen met drummer extraordinaire Aquiles Priester, brengt deze jubileumtournee de band en de fans terug naar waar het allemaal begon, compleet met de extravagante podiumshow die veel fans nooit live zagen.

Dus voeg je bij W.A.S.P. voor deze zeer speciale 40ste verjaardagstournee.

Wees live getuige van het Winged Assassins spektakel van "SHOCK and ROLL" als ze je mee terug nemen...Terug naar het begin!

Locatie: 
Noordersingel 28-30
2140 Antwerpen
België