CD Release 'Lethal Injury'

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje met een uitnodiging voor de CD Release van 'Melancholia', van Lethal Injury. The place to be? De Grote Post in Oostende. De mannen van Lethal Injury staan er echter niet alleen voor, en nodigden 2 andere bands uit als support.

Motsus heeft de eer om de avond te openen en man wat speelt dit trio lekkere Stoner Rock! Geen vocals voor deze mannen, de instrumenten vertellen het verhaal en voldoende variatie om de aandacht vast te grijpen én te houden, zeker een aanrader voor de liefhebbers

De tweede band van de avond is de vrolijke bende van Speed Queen, lekkere Speed Metal met een sheutje Glam Metal. Deze band heeft een aanstekelijk enthousiasme waarop je gewoon niet stil kunt bij staan.

Tijd voor de hoofdschotel, Lethal Injury! Een stevige Thrash met wat Death en Extreme Metal invloeden om U tegen te zeggen! Deze jonge band is actief sinds 2015 en brachten omlangs hun eerste album, Melancholia, uit onder het WormHoleDeath label. 

Het was de eerste keer dat ik deze mannen live zag maar het zal niet de laatste keer zijn! Het rauwe stemgeluid van 'Rambo Exodus' (Kevin Van Eeckhoutte) past perfect bij de muziek en overtuigt vanaf het begin. De invloeden van Mille Petrozza (Kreator) zijn af en toe duidelijk te horen, maar dat hoeft de fun zeker niet bederven, van deze band gaan we nog vaak horen!