Nieuw album van Nightrage: Wolf To Man

Het is brutaal, agressief en eerlijk. Nightrage is terug om ons het verhaal te vertellen over de donkere bestemming van de mensheid.

Nightrage is terug met hun achtste album Wolf To Man, waar de band ons uitnodigt op een betoverende melodische muzikale reis, die het waarheidsgetrouw verhaal vertelt dat ons de weg wijst naar de onvermijdelijke ondergang van de mensheid. De muziek levert een delicate en uitgebalanceerde mix tussen brutaliteit en melodie, en ook een ingewikkelde mix van woedende roffelende riffs en luchtige instrumentals. Wolf To Man zal op 29 maart 2019 worden uitgebracht via Despotz Records.

Het creatieve trio, Marios, Ronnie en Magnus begon de conceptionele duik naar de donkerste delen van de mensheid op het vorige album Venomous, met Wolf To Man neemt de band de luisteraars mee naar het volgende hoofdstuk en naar een heel nieuw niveau. Gewapend met woeste dreunende nummers als By Darkness Drawn en heavy groovende rockers zoals The Damned, of de brutale titeltrack Wolf To Man laten geen oren onaangetast achter. Nightrage is weer klaar om de wereld te veroveren, deze keer versterkt met nieuw bloed in de gelederen. Francisco Escalona - Bass en Dino George Stamoglou - Drums, voormalige vertrouwde tourmuzikanten voor de band die nu hun plaats verdiend hebben als solide leden naast Marios, Magnus en Ronnie. Een welkome toevoeging die de familie Nightrage sterker maakt dan ooit.

Wolf To Man is een zeer gevarieerd album dat alle kanten van Nightrage laat zien, gaande van pure brutale  thrashers met blastbeats en furieuze tempos tot groovy, luchtige en open klinkende songs. En dit alles zonder onze kenmerkende Nightrage-melodieën los te laten, terwijl we onze voeten nog steeds diep houden van onze liefde voor melodieuze death metal. 

Wolf To Man
Nightrage
 1. Starless Night
 2. Wolf To Man
 3. Embrace The Nightrage
 4. Desensitized
 5. God Forbid
 6. By Darkness Drawn
 7. The Damned
 8. Arm Aim Kill
 9. Gemini
 10. Disconnecting The Dots
 11. Escape Route Insertion
 12. Lytrosis (Instrumental)