Miracle Metal Meeting 2021

Datum: 
zaterdag, september 11, 2021 - 13:00

Miracle VZW heeft een missie: Deinze terug op de kaart te zetten als concertstad. Deinze heeft immers een rijke geschiedenis op dit vlak met concerten van o.a. U2, Simple Minds, Dire Straits en vele andere wereldbands. Anno 2021 is het voor een VZW echter niet simpel om bands die ganse voetbalstatie laten vollopen te boeken, dus hebben ze hun pijlen gemikt op de betere Belgische bands en bepaalde internationale artiesten.

We kunnen nu eenmaal niet allemaal altijd naar Brussel of Antwerpen rijden om een concert mee te pikken. Ook dit jaar organiseren ze een editie Miracle Metel Meeting met op de affiche:

  • Cowboys From Hell play Pantera
  • La Meurte
  • Spoil Engine
  • Liar
  • Dyscordia
  • Carneia
  • Turpentine Valley

Tickets kunnen op de site www.metalmeeting.be gekocht worden. Meer informatie kan je ook vinden op de Facebook-Pagina.

Update:

Het vaccinatiecentrum in Deinze heeft recent aangekondigd dat ze nog minstens tot 8 september zullen blijven vaccineren. Over de periode daarna is er nog onduidelijkheid. 

Daarom heeft Miracle vzw beslist om de Miracle Metal Meeting te organiseren op het evenementenplein op de parking langs de Brielstraat (op zo’n 200 meter van de Brielpoort). Hier zal Miracle vzw een festivalterrein bouwen waar de aanwezige metalfans zich volledig kunnen laten gaan!

Jawel, u kan zich VOLLEDIG laten gaan, want op het terrein zullen geen coronamaatregelen van toepassing zijn (dus geen verplichte afstand of mondmaskers) doordat men zal werken met het Covid Safe Ticket.

Aan de hand van het Covid Safe Ticket kan iedere aanwezige aantonen dat hij/zij minstens 2 weken volledig gevaccineerd is OF dat hij/zij kort vóór het festival negatief getest heeft (max. 2 dagen voor een PCR-test, max. 1 dag voor een sneltest). Een ZELFtest wordt niet geaccepteerd in het kader van het Covid Safe Ticket.

Gezien het een ééndagsfestival is, voorziet de organisatie géén testing ter plaatse. Iedereen kan immers in de buurt van zijn woonplaats een test laten afnemen één of twee dagen voor het festival. 

Bij de ingang zal je dus 3 documenten moeten voorleggen :

- jouw toegangsticket
- jouw identiteitskaart
- jouw Covid Safe Ticket 

Voor mensen die het toch graag wat rustiger aan doen : het aantal beschikbare tickets wordt sowieso beperkt zodat het terrein voldoende plaats biedt voor mensen die toch liever wat meer afstand houden.

Cowboys From Hell (Pantera tribute), La Muerte, Spoil Engine, Liar, Dyscordia, Carneia en Turpentine Valley kijken er enorm naar uit om jullie volledig uit de bol te zien gaan!

Locatie: 
Brielstraat 8
9800 Deinze
België