Primal Creation: Release Party - NEWS FEED

Primal Creation heeft een nieuw album uitgebracht tijdens de pandemie en nu we weer buiten mogen werd het dan ook tijd voor een Release Party! The Place to be was de Asgaard en was het een feestje? Hell Yeah!

We beginnen de avond met Hope Erodes, Metalcore van eigen bodem en best een goeie band! Vanaf het eerste nummer zien we frontman Koen van der Aa het podium verlaten om het publiek wakker te schudden en ook op het podium barst het van de energie, dat ze er zin in hadden valt niet te ontkennen en zo zien we het graag.

De volgende band is Sanity's Rage, Thrash Metal uit het Pajottenland! Deze band is na 5 jaar eindelijk terug op de planken met de originele bezetting en ondanks hun lange afwezigheid weten de mannen nog steeds hoe de vork aan de steel zit, een aanrader voor de Thrasher!

Na de twee supports is tijd voor de mannen van Primal Creation, geen onbekenden voor ons en het eerste dat opvalt is hoe sterk de mannen blijve groeien, ze waren al goed toen ze meededen aan met de Wacken Battle in 2019, maar wat we deze keer zagen was gewoon af! Elke drumslag, elke noot, alles kwam samen in een overweldigende show die de Asgaard op zijn voegen deed daveren en dat smaakt naar meer!