Eerste Headliner voor Alcatraz Hard Rock & Metal Fest 2018!

Op vrijdag 10, zaterdag 11 én zondag  12 Augustus 2018 kunnen liefhebbers van het hardere werk terecht in Kortrijk voor de elfde editie van Alcatraz Hard Rock & Metal Festival!

Na de succesvolle 2017 editie van het festival begint ook volgende editie terug op vrijdag en vandaag pakt de headliner dan ook uit met een klepper van een headliner. Niemand anders dan Status Quo, de band van Francis Rossi is niets meer of minder dan een heus monument dat zich de voorbije decennia netjes tussen de grote mastodonten wist te positioneren én te bljven. De groep kent dan ook al een geschiedenis van dik in de 50 jaar.  Met meer dan 60 hits in het thuisfront waarvan 22 singles in de top 10 geraakten , iets wat geen enkele Britse band ooit heeft kunnen overtreffen, weet de band een show op te zetten en het is nu al wachten op klassiekers als 'Down Down', 'Whatever You Want' of 'Roll Over Lay Down'!

Ticketverkoop start op 12 December en kunnen besteld worden via www.alcatraz.be. Hard combi-tickets zijn ook beschikbaar vanaf 8 December om 12:00 bij Popcenter te Kortrijk.