Evil Invaders kondigt 2 exclusieve headline shows in België aan!

België’s snelst groeiende metalband EVIL INVADERS kwam in september terug met een gloednieuwe plaat “Feed Me Violence” en hun snelheidstrein lijkt nu écht vertrokken! Na een uitverkochte albumshow in Aarschot, een Europese tournee en een Belgische clubtour in december, kondigt de band nu 2 nieuwe headline shows aan in 2018. EVIL INVADERS speelde drie weken terug nog op Colombia’s grootste metalfestival Metal Millennium en nog voor het einde van de zomer zal de band touren in Rusland en Oost-Europa. De festivalzomer belooft ook weer druk te worden met oa. Show op het befaamde Wacken Open Air Festival in Duitsland. Maar eerst kondigen ze dus eindelijk nieuwe shows aan in België, en dat belooft in stijl te zullen gebeuren!

Om gehoor te geven aan de groeiende vraag naar shows in eigen land kondigt EVIL INVADERS twee headline shows aan die meteen kunnen tellen! Zo zal de band op 31 maart aantreden in de ridderzaal van het Kasteel De Renesse in Oostmalle, en op 22 september in de grote zaal van Trix Antwerpen. Na eerder uitverkochte headline shows in Vosselaar, Hasselt en Aarschot kiest de band vier jongeheren uit de Kempen en Limburg er nu voor om meer aandacht te besteden aan de locatie en de “experience” van een EVIL INVADERS-show. Het Kasteel De Renesse is een authentiek kasteel waar de band in een ware ridderzaal hun furie de vrije loop zal laten. De kasteelshow zal een intiemere ervaring zijn (170 capaciteit) met leuke verassingen voor de fans.

In Trix Antwerpen, daarentegen, zal de band hun grootste headline show tot dusver presenteren (1100 capaciteit) en beloven de heren er productioneel alles uit de kast te halen. In Trix zal de band voor de eerste keer hun volledige showproductie kunnen opstellen en zal alles opgenomen worden voor een speciale live DVD!

Joe (zanger/gitarist) meldt:

"We verleggen altijd graag onze grenzen en willen meer doen dan gewoon onze songs live spelen. Daarom kijken we er enorm naar uit om deze 2 speciale headline shows te doen in België: een in het klein én een in het groot! Een intiemere show op 31 maart in een authentiek kasteel te Oostmalle. Op 22 september in Trix Antwerpen zullen we dan weer letterlijk alles uit de kast halen om het beste van EVIL INVADERS te geven! Tevens kunnen we nu ook een extra lange set spelen. De show in Trix zal worden opgenomen op DVD, dus zeker niet te missen! We hebben ooit iets dergelijks gedaan in Biebob Vosselaar, maar toen kwam de show uit op VHS en bleken er niet veel mensen meer over een VHS-speler te beschikken haha! Deze keer beloven we het op DVD te doen."

Tickets voor de show in /Kasteel De Renesse/ zijn verkrijgbaar via: www.evilinvaders.be

Tickets voor de show in /Trix, Antwerpen/ zijn verkrijgbaar via: www.trixonline.be

Om het jaar in stijl te beginnen, vloog EVIL INVADERS drie weken geeleden nog naar Colombia voor hun eerste show op het befaamde Metal Millennium festival in Bogota. De band toerde eerder al in Zuid-Amerikaanse landen als Brazilië, Argentinië en Paraguay en heeft nu ook Colombia aan hun landenlijst kunnen toevoegen. In April trekt de band weer naar het noorden waar ze zullen toeren als hoofdprogramma in Rusland, Finland, Litouwen, Letland en Oekraïne.

In de zomer staan er naar jaarlijkse gewoonte Europese festivals op het programma, waaronder ’s werelds grootste metalfestival "Wacken Open Air" in Duitsland. Na de zomer volgt een uitgebreide headlinetournee door Europa, dus de jonge heren uit Limburg en de Kempen zitten niet stil.

Het parcours van EVIL INVADERS tot dusver kan op zijn minst opmerkelijk genoemd worden. Zo toert de band sinds 2013 non-stop door Europa, Japan en Zuid-Amerika. In België speelde de band in 4 jaar tijd o.a. 3x op Graspop en waren ze te zien op festivals als Pukkelpop, Rock Herk, Alcatraz en Ieperfest.

Tickets & info zijn te vinden via de Facebookpagina van de band en via www.evilinvaders.be

Belgische shows 2018:

31.03.2018 BE Kasteel De Renesse – Oostmalle
22.09.2018 BE Trix - Antwerpen

EVIL INVADERS Line-up:

Joe - Vocals – Guitars
Max Maxheim - Lead guitars
Senne Jacobs – Drums
Joeri van de Schoot - Bass guitar

Meer info:
https://www.facebook.com/evilinvaders
https://www.instagram.com/evilinvadersbe
https://twitter.com/evilinvadersbe
http://www.evilinvaders.be