Devils Rock For An Angel 2018

Datum: 
zaterdag, september 29, 2018 - 11:00

Op 29 september 2018 is het weer zover. Op de 4de editie van Devils Rock for an Angel, a tribute to Celeste in OC in ’t Riet in Zillebeke zullen dan 12 bands en ongeveer een 36 vrijwilligers weer het beste van zichzelf geven ten voordele van komop tegen kanker en Villa Rozerood.

Een weekendje later om niet in het vaarwater te komen van Rock Avelgem en 2 bands meer dan de voorbije edities gaan de organisators Ann en Didier hier weer een pracht editie van maken, met als absolute headliner Warrent, de 80's old school heavy speedmetalband uit Duitsland.

Het concept is even simpel als dat het geniaal is. Wie kent er nu geen Metalhead met het hart op de juiste plaats? Alle bands spelen op Devils Rock for an Angel volledig belangeloos voor het goede doel. Hierdoor heeft de organisatie met de eerste 3 edities al een duizelingwekkend bedrag van meer dan €21.000 kunnen schenken aan de 2 goede doelen.

Laat zien en kom zien dat alle Metalheads het hart op de juiste plaats hebben zitten. Tot op Devils Rock for an Angel, a tribute to Celeste!

Locatie: 
Seelbachdreef 4
8902 Ieper
België